Zizan Raja Lawak Sakit, Terlantar di Wad

Zizan Raja Lawak Sakit, Terlantar di Wad. Pengacara Melodi Zizan Raja Lawak sakit dan terlantar di wad Pusat Perubatan Pantai. Khabar angin mengatakan, Zizan terlantar sakit di wad kerana gastrik, tetapi itu hanyalah khabar angin sahaja.

Sebenarnya, setelah membuat ujian darah sebanyak dua kali, doktor mengesahkan Zizan mengalami ‘Acute Myositis’ atau lebih dikenali dengan keradangan otot.

Zizan Terlantar Sakit Di Wad

[Read more...]

Selamat Datang WordPress

Last entri sebelum ni aku ada bagitau yang aku telah selamat berhijrah dari blogspot ke wordpress… Alhamdulillah… Memang agak mencabar jugak la bila pakai wordpress ni… Ingatkan mudah macam pakai blogspot dulu… Takpa la… Mana ada kejayaan tanpa cabarankan…

Mungkin ramai jugak yang tak tahu aku dah berdomain dan berhosting sendiri… Apa yang bestnya domain sendiri ni ? Memang best apa yang dapat aku ckp. Terasa lain benar bila perkataan ‘blogspot’ tu dah takda… Hehehe…

Sekarang ni aku nak ucapkan selamat datang kepada bagi yang belum tau lagi url baru aku ni… Lepas ni rajin rajin la komen dan bagi sokongan dekat blog aku ni ok… Sebarang teguran pun boleh bagitau dekat komen…

Posted with WordPress for BlackBerry.