Zizan Raja Lawak Dengan Kereta Terbarunya (Evo 10)

Dikhabarkan Zizan (Raja Lawak) baru sahaja membeli sebuah kereta Evo 10 ni  di Mutiara Motor Larkin. Syarikat Mutiara Motor adalah kepunyaan suami Juliana Banos.

Kereta model Evo 10 yang Zizan beli ni bukan macam spec biasa daripada kilang tetapi telah dituned dengan Performance Part M7. Setelah dituned, kuasa kuda (horse power) kereta ni boleh mencecah sehingga 480hp. Dengan horse power macam tu, memang berdesup la kereta ni atas highway.

Jom Layan gambar Zizan dengan kereta baru Evo 10.

Zizan & Evo 10 1

Zizan & Evo 10 2

Zizan & Evo 10 3

Zizan & Evo 10 4

Zizan & Evo 10 5

Zizan & Evo 10 6

Zizan & Evo 10 7

Sosial Media

Comments
  • Post a comment

    Current ye@r *

  • Oh! budu 3 July 2012 at 12:31 AM

    pergh. stailo bhai

  • liyana nadia 5 April 2012 at 3:18 PM

    zizan pinjam kete . .kih2 :)

  • Yasmin Aris 1 April 2012 at 3:01 PM

    woww ! bestnyee dapat kete T_T

  • auc dot com 31 March 2012 at 11:42 PM

    tahniah zizan keta baru
    jgn bawak laju2 sgt bahaya hehehe

    • Hazmin Hamudin 1 April 2012 at 5:50 PM

      Kereta cantik sepatutnya bawak perlahan untuk tatapan semua

  • Naziman 31 March 2012 at 8:13 PM

    Terbaik la zizan. konfom kereta tu laju sangat. kalau saya bawa kereta tu kan best. hehe. harap zizan tetap ingat orang tersayang waktu bawa kereta.

    • Hazmin Hamudin 31 March 2012 at 8:15 PM

      Tapi ikut pengalaman, kalau dah pakai kereta macam ni mesti nak tekan abis punya.

      • Naziman 31 March 2012 at 10:20 PM

        hahaha..itu betul. saya tak nafikan kebenaran. kalau dah tengah sedap bawa kereta tu, cun2 lagi tadi jalan kosong, tak sedar langsung.

  • titan 31 March 2012 at 2:39 PM

    hoho..leh merempit la lepas ni..tak yah bawa motor dahh..

    • Hazmin Hamudin 31 March 2012 at 3:11 PM

      Bila dah merempit, lepas tu bila kemalangan jangan menangis menyesal sudah.

  • nadia 31 March 2012 at 2:34 PM

    catiknya kete zizan….

    • Hazmin Hamudin 31 March 2012 at 3:10 PM

      Orang banyak duit, nak kereta macam mana pun boleh.

  • akubiomed 31 March 2012 at 2:09 PM

    Huh memang laju apabila kereta setelah dituned. Harap tidak lupa diri ketika memandu dijalan raya.

    • Hazmin Hamudin 31 March 2012 at 2:18 PM

      Betul tu.. Harap tidak memandu dengan laju nanti..